måndag 28 juni 2010

Honungsmelon- och kiwi bakelse

Två bakelser till blev det ganska snart därpå!
Mindre och lättare version.

Gjorde en botten1 dl mandel, 1 kiwi, 1 msk agavesirap.
---
Fyllningen var återigen 2 dl cashew,
cirka 100 g urgröpt honungsmelon,
1 fikon,
cirka 40 g/ 4 msk kokossmör
samt 1 msk agavesirap.

Beroende på honungsmelonens sötma blir
troligen bakelsen annorlunda, söta då mer eller mindre!
Melonblandning föredras stå i kyl innan den läggs på botten, liksom kakan återigen serveras bäst efter någon timma i kyl!
Smaklig provning!

2 kommentarer:

  1. Det här låter mycket fräscht och gott. Sparar i minnet till rådande att baka-kön kunnat betas av...

    SvaraRadera
  2. Hej, det tog lite (semester)tid men nu är dina sköna recept ute på Råkost.se Nu ser jag fra emot nya sköna kreationer! Jag ser ju att du inte lider brist på inspiration ;-)

    SvaraRadera