Serverade kexen till mitt nya smör med gräslök och dill. Till det finns inget recept mer än; 3 dl valnötter, 2 feta nävar dill, 2 dl gräslök, vitlök, salt, kallpressad olja och vatten. Men jag tappade räkningen överdrivet bra (mer än vanligt), så jag vågar inte rekommendera något.
--
3 dl linfrön
½ dl sesamfrön
½ dl solrosfrön
½ dl pumpafrön
en tsk salt
övriga örtkrydda
1 dl vatten
I ugnen 40- 45 grader i cirka 8 + timmar.
Svårt att hålla dig hemma så länge och vågar inte ha ugnen på nattetid?
Skaffa dig en barnvakt till kexen, så löste jag det i alla fall!
De blir i regel så där väldigt sköra. Tappa ingen kexburk i golvet. Då blir det bara smul av alltihopa. *harkel*
SvaraRaderajösses, 8 timmar! värsta uppesittarbaket! :o)
SvaraRaderablir det smul kan man ha det på gröten!
Ah, va konstigt. Borde man inte kunna få de ganska fasta egentligen? hm.
SvaraRaderaJag har sparat smulet :) Det ska jag minsann ha på gröten, ursmarrigt! :)