torsdag 24 juni 2010

Bovete med spenat

Jag älskar att blanda ner spenat i allt möjligt. Spenat ger fyllighet i maträtter, och härlig mättnad i magen. Många gånger har jag gjort en uppvärmd bovete- och spenatblandning, men denna gång skippade jag uppvärmningsproceduren.
En kopp tinad spenat blandat med kallpressad olja och kryddor som jag gillar; pulverbuljong, vitlök, salt, svartpeppar samt citron. Sätt fart på spenaten!
Blanda med 1 dl blötlagd(under natt eller längre) bovete.

2 kommentarer:

  1. Är trogen läsare sedan ett tag som måste slänga in lite positiv feedback. Jag blir hungrig och inspirerad när jag kommer hit. Vill alltid ut i köket och greja när jag varit här så keep up!

    SvaraRadera
  2. åh, Tack Mia, va fint! Roligt att höra och att få feedback! :)

    SvaraRadera