Mindre och lättare version.
Gjorde en botten på 1 dl mandel, 1 kiwi, 1 msk agavesirap.
---
---
Fyllningen var återigen 2 dl cashew,
cirka 100 g urgröpt honungsmelon,
1 fikon,
cirka 100 g urgröpt honungsmelon,
1 fikon,
cirka 40 g/ 4 msk kokossmör
samt 1 msk agavesirap.
Beroende på honungsmelonens sötma blir
Beroende på honungsmelonens sötma blir
troligen bakelsen annorlunda, söta då mer eller mindre!
Melonblandning föredras stå i kyl innan den läggs på botten, liksom kakan återigen serveras bäst efter någon timma i kyl!
Melonblandning föredras stå i kyl innan den läggs på botten, liksom kakan återigen serveras bäst efter någon timma i kyl!
Smaklig provning!
Det här låter mycket fräscht och gott. Sparar i minnet till rådande att baka-kön kunnat betas av...
SvaraRaderaHej, det tog lite (semester)tid men nu är dina sköna recept ute på Råkost.se Nu ser jag fra emot nya sköna kreationer! Jag ser ju att du inte lider brist på inspiration ;-)
SvaraRadera