onsdag 14 juli 2010

Att blanda fritt...

... varför inte?
--
Aramealg med soja och ingefära,
alfalfagroddar,
superfärsk ekologisk sallad,
jordgubbar,
sockerärtor toppat med
pinje- och valnötter.

3 kommentarer:

  1. tack för din kommentar på min blogg :) jag brukar kika in här varje dag, men är tyvärr dålig på att kommentera. du tar vackra bilder och gör en massa gott :) har du varit vegan i många år?

    du får ha en fortsatt bra vecka! kram

    SvaraRadera
  2. okej, då förstår jag :) jobbigt att inte tåla mjölk, fast det finns ju många bra och goda alternativ iaf, mer än när jag började med vegetariskt, då kostade allt sånt multum och fanns bara på hälsokosten.

    jag var lakto-vegetarian i tre år, sedan lakto-ovo i ca 2 år och därefter precetarian (div. äter fisk och skaldjur också) i snart 5 år, men intresset för makrobiotiskt och raw food har jag haft i ca 9 år. en salig blandning av kosthållning med andra ord :p

    du får sova så gott! kram

    SvaraRadera
  3. Yay, du är tillbaka! Har saknat inlägg från dig på ett tag, men nu kom det ju en hel drös. :) Fastnade mest av allt för ovan nämnda sallad, har ett helt oöppnat paket arame i skafferiet som jag inte vetat hur jag ska inviga... men nu så. ;) Hoppas du har en vilsam och härlig sommar! :)

    SvaraRadera